Knight Online Forum

Geri Git   Knight Online Forum > Haberler > Ülkemizden Haberler


Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan belediyelerin SGK borçlarıyla ilgili açıklama


Etiketli Kullanıcılar

Yeni Konu Oluştur Yanıtla  
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme
Alt 29 Temmuz 2024, 04:52   #1
Shadow Knight
Konur kullanıcısının Avatarı

KOF Yaşı: 10 ay 7 gün
Üye No: 2335
Cinsiyet: Erkek
Mesajlar: 743
Konular: 283
Rep Gücü: 25
Rep Puanı: 2484
Server: dryads

Job
INT Priest

Varsayılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan belediyelerin SGK borçlarıyla ilgili açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan belediyelerin SGK borçlarıyla ilgili açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de Valilik Tören alanında "Ayder Yaylası Koruma ve Yenileme Projesi, İl Geneli Kentsel Dönüşüm ve Afet Konutları Anahtar Teslimi ve Toplu Açılış Töreni"nde açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Rize ile bizim aramıza kimse giremez. Hem sizlerle kucaklaşalım hem de eserlerin açılışını yapalım dedik. Hemşerilerimden her zaman tam not aldık.

Bugün Rize'de afet konutlarının teslimini yapacağız. Rize 2021 yılında sel afetine maruz kaldı. Son yılların en şiddetli sel baskınında yuvalarımız ve dükkanlarımız zarar görmüştü. Hemen birkaç gün içerisinde kolları sıvadık. Afetzedeler için inşa ettiğimiz konutları, dükkanları, altyapıları söz verdiğimiz şekilde tamamladık. AFAD ile TOKİ, toplam 108 konutun yanı sıra 10 dükkanı tamamladı. Bugün anahtar teslimini gerçekleştiriyoruz. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın niyazında bulunuyorum.

Şehrimizin birçok noktasında kentsel dönüşüm projeleri yaptık. Kardeşlerime hayırlı olmasını diliyorum. Toplamda 368 konut ve 31 dükkanı teslim etmiş oluyoruz.

Ayder Koruma ve Yenileme Projesi'ni de tamamladık. 1800 araçlık kapalı otoparkımız, üstü yeşil alanla süslenerek yeraltına inşa edildi. Ring aracıyla ziyaretler yapılıyor ve aracına geri dönüyor. 517 milyon lira maliyetle hizmete verdiğimiz yatırımın da hayırlı olmasını diliyorum. 825 milyonluk yatırımı Rize'ye kazandırmış oluyoruz.

Bizim gündemimizde toplu açılışlar var, hizmet var, eser var, yatırım var... Biz çalışıyoruz, iş üretiyoruz... Hükümet olarak emeklilerimizle ilgili yaptıklarımızdan bahsettik. Emekli aylığı ve asgari ücretin nereden nereye geldiğini anlattık. Muhalefete başta emeklilerimiz olmak üzere milletimize meydanlardan verdikleri ancak tutmadıkları sözleri hatırlattım. Sosyal güvenlik borçlarını ödemeleri gerektiğini söyledim. Borçlarının hatırlatılması CHP'yi rahatsız etti. Borç alınırken dost, ödenirken düşmandır misali, borcun üzerine yatmak için ellerinden geleni yapıyorlar. CHP'nin genel başkanı kendini gülünç duruma düşürüyor. Çöpleri elleriyle toplamak zorunda kalırlarmış... CHP'li belediyeler zaten çöp toplamıyor ki... Kamyonla toplamadığınız çöpleri ellerinizle mi toplayacaksınız? Gülsek mi ağlasak mı, inanın bilemiyoruz.

Bunların niçin paniklediğini rakamlar anlatıyor. En fazla borcu olan 5 belediye, Cumhuriyet Halk Partili belediyeler. Büyükşehir borçlarının yüzde 76'sı CHP'li belediyelere ait. SGK'ya borcu 1 milyarın üzerinde olan 6 ilçe var. 6'nın 5'i CHP belediyesi. 500 milyonun üzerinde olan 26 ilçeden 24'ü CHP'nin... SGK'ya borçlulukta zirveyi kimseye bırakmıyorlar. Borçları katlanarak artıyor. Bunların borç ödeme gibi bir alışkanlıkları yok. Eski genel başkanları, SGK'yı batırmıştı. Belediye başkanları kötü mirası aynen devam ettiriyor. Meydanlarda vaat dağıtmayı biliyorlar... Ne sözlerine sadıklar, ne de borçlarına sadıklar... Vals gösterisine dans gösterisine gelince para var, gazetecilere Roma'yı gezdirmek için para var, kişisel reklam için para var... SGK'ya borç ödemeye gelince para yok. İnsanda biraz utanma olur. Benim milletim buna kanar mı? Kimse kör değil. Herkes neyin ne olduğunu görüyor. Bahaneleri kabul etmiyoruz. Bakanlığımız siyasi parti ayrımı gözetmeden bildirimleri göndermeye başladı. Sonra da gerekli adımlar atılacak. Biz bu süreci siyasi çekişmelere kurban etmek istemiyoruz. Sayın CHP Genel Başkanı'na tavsiyem; dersine iyi çalışması, enerjisini milletin hakkını ödemek için kullanmasıdır. Türkiye için emeklilerimiz için en doğru yol budur. Biz milletin hakkını ve hukukunu korumanın derdindeyiz.


HABERTÜRK

Konur isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Yanıt



Alt 29 Temmuz 2024, 16:27   #2
Mist Knight
Avatar Yok

KOF Yaşı: 6 ay 25 gün
Üye No: 2471
Mesajlar: 23
Konular: 0
Rep Gücü: 11
Rep Puanı: 1000
Server: oreads

Job
DB Priest

Varsayılan

Koskoca Cumhurbaşkanı ülkeyi temsil eden yönetici belediyelerin SGK borçlarıyla ilgileniyor.Komik çok komik bir durum.Ülkeyi Yurtdışında, Yurtiçinde , Bakanlıklarda , Belediyelerde yönetecek yöneticiler lazım.Bu saydıklarım bile zaten 4 yönetici yapıyor.Tek adam usulüyle olacak iş degil.

omurcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Yanıt
Yanıtla

Etiketler
açıklama, belediyelerin, borçlarıyla, cumhurbaskani, cumhurbaşkanı, erdoğan'dan, erdogan'dan, ilgili, sgk


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 

(View-All Konuyu görenler: 3
Konur, omurcan, Worgen

Gönderme Kuralları
Konu açma yetkiniz yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti ekleme yetkiniz yok
Mesaj düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


knight online item

Knight Online Forum Yasal Uyarı Yazılım
Knight Online Forum

5651 sayılı yasaya göre sitemizdeki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk kullanıcılara aittir. Haklarınızı ihlal ettiğini düşündüğünüz ilgili mesajları aşağıda belirtilen formdan, evraklarınız ile gönderdiğiniz takdirde 48 saat içerisinde ilgili içerik silinecektir. Forum ile ilgili her türlü mesajlarınızı iletişim sayfasından gönderebilirsiniz.

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.