Knight Online Forum

Geri Git   Knight Online Forum > Bilim Teknoloji ve Sosyal Ağlar > Teknoloji Haberleri


Google, Pixel 9 ile yepyeni bir özellik sunuyor!


Etiketli Kullanıcılar

Yeni Konu Oluştur Yanıtla  
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme
Alt 29 Temmuz 2024, 22:34   #1
Master
4GuiLty kullanıcısının Avatarı

KOF Yaşı: 7 ay 27 gün
Üye No: 2439
Cinsiyet: Erkek
Mesajlar: 838
Konular: 572
Rep Gücü: 13
Rep Puanı: 1273
Varsayılan Google, Pixel 9 ile yepyeni bir özellik sunuyor!

Google, Pixel 9 ile yepyeni bir özellik sunuyor!

Son günlerde Google Pixel 9 hakkında pek çok sızıntı yaşanıyor. Son olarak, cihazın yeni bir reklamı sızdırıldı. Bu reklam, yeni bir özelliği gözler önüne seriyor: ‘Beni Ekle’. Bu özellik sayesinde, çekilirken kadrajda bulunmadığınız herhangi bir grup fotoğrafında yer alabiliyorsunuz.

Android Headlines tarafından OnLeaks aracılığıyla paylaşılan ve YouTube’dan kaldırılan reklamda, Pixel 9 ile iki arkadaşının bir minibüsün önünde fotoğrafını çeken bir kişi görülüyor. Fotoğrafı çektikten sonra, fotoğrafçının yer değiştirip minibüsün önünde arkadaşlarıyla birlikte poz vermesi gösteriliyor. Ancak Pixel 9’un ekranında, arkadaşlarının hayalet gibi görüntüsü fotoğrafçının yanında beliriyor. Arkadaşı fotoğrafı çekiyor ve bir anda fotoğrafçının, arkadaşlarıyla birlikte fotoğrafta olduğu görülüyor.

Reklamdaki kullanıcı arayüzüne bakılırsa, Google Pixel 9 aynı arka plana sahip iki görüntüyü birleştirerek fotoğrafta olmayan veya fotoğrafı çekmeye gönüllü olan birini grup fotoğrafına eklemenizi sağlıyor.

Bu oldukça etkileyici bir özellik ve Google’ın Pixel 9’u 13 Ağustos’ta tanıtmasıyla birlikte bu özelliği görmek için sabırsızlanıyoruz. Diğer özellikler arasında Google’ın Geminiasistanı ve ekran görüntülerinizi aramanıza yardımcı olan ‘Pixel Screenshots’ yer alıyor. Ayrıca, başka bir sızdırılan reklam, Magic Editör'ün bir yükseltmesini gösteriyor; bu özellik, bir komutla fotoğrafın arka planını değiştirmenize olanak tanıyor.



‘Beni Ekle’, Google’ın Pixel ve Fotoğraflar kullanıcıları için sunduğu birçok diğer araç gibi, gerçek ile sanal arasındaki çizgiyi bir kez daha bulanıklaştırıyor. Geçen yıl şirket, Magic Eraser’ı tanıttı; bu özellik, fotoğraftan birini anında çıkarmanızı sağlıyordu. Ayrıca, son zamanlarda Best Take adlı bir özellik de sunuldu; bu özellik, gözleri kapalı olan bir kişinin yüzünü, son çekimlerden biriyle değiştirebilmenizi sağlıyor.

Google’ın bu yenilikçi özellikleri, kullanıcı deneyimini daha da geliştirmeyi amaçlıyor ve Pixel 9 ile birlikte gelen ‘Beni Ekle’ özelliği, bu doğrultuda atılmış önemli bir adım olarak karşımıza çıkıyor.

__________________
"Sen, Sol Yanıma Yerleşmiş,
Faşist Bir Diktatörsün.."
4GuiLty isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Yanıt



Yanıtla

Etiketler
9, bir, google, ile, pixel, sunuyor!, yepyeni, özellik


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 

(View-All Konuyu görenler: 2
4GuiLty, griposter

Gönderme Kuralları
Konu açma yetkiniz yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti ekleme yetkiniz yok
Mesaj düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


knight online item

Knight Online Forum Yasal Uyarı Yazılım
Knight Online Forum

5651 sayılı yasaya göre sitemizdeki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk kullanıcılara aittir. Haklarınızı ihlal ettiğini düşündüğünüz ilgili mesajları aşağıda belirtilen formdan, evraklarınız ile gönderdiğiniz takdirde 48 saat içerisinde ilgili içerik silinecektir. Forum ile ilgili her türlü mesajlarınızı iletişim sayfasından gönderebilirsiniz.

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.