Knight Online Forum

Geri Git   Knight Online Forum > Bilim Teknoloji ve Sosyal Ağlar > Teknoloji Haberleri


4 delikten hangisi kamera? Oppo A3 Pro 5G’nin ilginç tasarımı ortaya çıktı!


Etiketli Kullanıcılar

Yeni Konu Oluştur Yanıtla  
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme
Alt 03 Nisan 2024, 18:54   #1
Master
4GuiLty kullanıcısının Avatarı

KOF Yaşı: 7 ay 26 gün
Üye No: 2439
Cinsiyet: Erkek
Mesajlar: 836
Konular: 572
Rep Gücü: 13
Rep Puanı: 1273
Varsayılan 4 delikten hangisi kamera? Oppo A3 Pro 5G’nin ilginç tasarımı ortaya çıktı!

4 delikten hangisi kamera? Oppo A3 Pro 5G’nin ilginç tasarımı ortaya çıktı!


Oppo, A2 ve A2 Pro’yu geçen yıl, A3’ü ise 2018’de piyasaya sürdü. Bir yazım hatası yok. Şirket, “A” serisi cihazları için biraz karışık bir adlandırma seçme kararı aldı. Bu karışıklığa biraz daha karışıklık eklemek için de yakın zamanda A3 Pro sunulacak. Oppo A3 Pro 5G, kullanıcılar tarafından beklenen bir telefon olması nedeniyle üzerinde fazlaca duruluyor. Öyle ki cihazın CAD tabanlı görselleri ortaya çıktı.
Oppo A3 Pro 5G nasıl gözükecek?

Oppo A3 Pro 5G’nin CAD tabanlı görselleri, boyutuyla birlikte bugün sızdırıldı: 162,7 x 74,5 x 7,8 mm. 6,7 inç ekrana sahip olduğu söyleniyor. Renderler, üstteki dairesel kamera adasının üzerine yerleştirilmiş, aynı zamanda dairesel bir LED flaş dizisi ve üst kısmında kendi kamerası yerine metal görünümlü bir kapağı olan tamamen dekoratif bir daire içeren iki arka kamerayı ortaya koyuyor.
Telefonun çok dar yan çerçeveleri ve uygun büyüklükte üst ve alt çerçeveleri (alt çerçeve biraz daha büyük), ekranın ortasında selfie kamerası için bir delik, sağ tarafta güç ve ses tuşları, ve tabii ki altta bir USB Type-C bağlantı noktası bulunuyor.




Değeri ne olursa olsun, büyük olasılıkla yerini alması beklenen A2 Pro, MediaTek’in Dimensity 7050 işlemcisi tarafından desteklenen, 8/12 GB RAM ve 256/512 GB depolama ile eşleştirilmiş ve 64 megapiksel ana ve 2 megapiksel derinlik sensörüyle çevrili bir kameraya sahipti.


Doğal olarak Oppo A3 Pro 5G için bazı küçük yükseltmeler bekleniyor. Ancak şirketin bu noktada ne kadar ileri gideceği merak konusu. Tüm bunların yanında halefi ile aynı fiyat bandında olması veya bu fiyat bandına yakın olması da gerekiyor. Yani çok fazla paraya mal olmayan iyi bir paket sunmalı. Şirketin bunu başarıp başaramayacağını yakın zamanda öğreneceğiz.
Oppo A3 Pro 5G hakkında henüz sızdırılan başka bir ayrıntı yok. Ancak işler yolunda gittiği için yakında bu konuda daha fazla şey duymayı bekliyoruz.

__________________
"Sen, Sol Yanıma Yerleşmiş,
Faşist Bir Diktatörsün.."
4GuiLty isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Yanıt



Yanıtla

Etiketler
4, 5g’nin, a3, cikti, delikten, hangisi, ilginc, kamera, oppo, ortaya, pro, tasarimi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 

(View-All Konuyu görenler: 1
4GuiLty

Gönderme Kuralları
Konu açma yetkiniz yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti ekleme yetkiniz yok
Mesaj düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


knight online item

Knight Online Forum Yasal Uyarı Yazılım
Knight Online Forum

5651 sayılı yasaya göre sitemizdeki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk kullanıcılara aittir. Haklarınızı ihlal ettiğini düşündüğünüz ilgili mesajları aşağıda belirtilen formdan, evraklarınız ile gönderdiğiniz takdirde 48 saat içerisinde ilgili içerik silinecektir. Forum ile ilgili her türlü mesajlarınızı iletişim sayfasından gönderebilirsiniz.

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.