Knight Online Forum

Geri Git   Knight Online Forum > Bilim Teknoloji ve Sosyal Ağlar > Webmaster > Site Tanıtımları

Site Tanıtımları Web Site Tanıtımları Bölümü


Canlı Yayına Reklam Verme

Web Site Tanıtımları Bölümü


Etiketli Kullanıcılar

Yeni Konu Oluştur Yanıtla  
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme
Alt 30 Ocak 2024, 11:09   #1
Kayıtlı Üye
Avatar Yok

KOF Yaşı: 1 yıl 6 ay
Üye No: 34
Mesajlar: 15
Konular: 15
Rep Gücü: 12
Rep Puanı: 1061
Varsayılan Canlı Yayına Reklam Verme

Canlı Yayına Reklam Verme

GingerLive aracılığıyla canlı yayınlara reklam verebilirsiniz. Markanızı doğru bir şekilde tanıtmak ve hedef kitleye ulaşmak için etkili reklam yöntemleri tercih edilebilir. Özellikle canlı yayında ekranlara yerleştirilen reklamlar ile marka ve hizmet tanıtılır. GingerLive, yenilikçi canlı yayın reklamcılığı hizmete sunarak markanızı ön plana çıkarmayı amaçlıyor. Sizler de markanız için doğru bir yatırım yapmak istiyorsanız GingerLive'ın sizlere sunacağı avantajlardan faydalanabilirsiniz.
Dijital ve reklamcılık sektörüne öncülük eden GingerLive, her alanda reklam hizmeti sunuyor. Toptan satış e-ticaret, kozmetik, sağlık, gıda, perakende mağazacılık, iletişim teknolojileri, mobilya ve turizm gibi çeşitli alanlarda dijital çözümler sunuyor. Küçük, orta ve büyük işletmelerin canlı yayınlar üzerinde reklamını yaparak firmanın tanınmasını sağlıyor. Peki, GingerLive ne kadar güvenli?
Türkiye'nin en gelişmiş reklamcılık ve dijital sektörü içerisinde bulunan GingerLive, güvenilir ve uygun fiyat garantisi sunuyor. Bununla beraber canlı yayınlarda reklam hizmeti alan markaların sorunlarına çözüm geliştirerek firmaların kusursuz bir hizmet almasını sağlıyor. Özellikle vakti dar olan firmalara otomatik canlı yayın reklam hizmeti sunuyor.

GingerLive ile İzleyiciyi Müşteri Yapmak

İzleyeceğim müşteri haline dönüştürmek ve bunun devamlılığını sağlamak için GingerLive'a kayıt olmanız gerekiyor. Size en uygun pakete sunarak dijital alanda entegre çözümler üretiyor. Aynı zamanda sosyal medya'yı aktif bir şekilde kullanan ve markanız ile ilgilenen kitlenin karşısına reklamınızı çıkarıyor. Bu kısa sürede genç kitleye ulaşmanızı sağlıyor.
Günümüzde sosyal medya gibi platformları en çok kullanan Y ve Z kuşağıdır. Etkili ve alternatif pazarlama stratejileri sayesinde hedef kitleye doğrudan ulaşmak çok kolay! Bunun için GingerLive, markanızı inceleyerek ihtiyaçlarınızı özelleştiriyor. Ardından sosyal medya, video prodüksiyonu, grafik tasarımı ve sosyal medya reklamları gibi çeşitli hizmetleri paket halinde sizlere sunuyor. Sizler de bütçenize en uygun fiyatta markanızı dünya çapında tanıtabilirsiniz.
Yayın İçi Reklam Hizmetleri

Yayın içerisinde reklam hizmetleri firmalar tarafından sıkça tercih ediliyor. Canlı yayınlar üzerinden Hedef kitleyi etkileyecek şekilde reklam çözüm önerileri sunarak markanızın dijital alan içerisinde öne çıkmasını sağlayabilirsiniz. GingerLive, markanız ile iz bırakmanızı ve akılda kalıcılığı hedefliyor. Ardından bütün ihtiyaçlarınızı karşılayacak profesyonel düzeyde bir hizmet imkanı sağlayarak stratejik pazarlama örnekleri sunuyor. Markanız için hedefleri, değerleri ve yaratıcı oluşunuzu yansıtan bir logo tasarımı yapıyor.

N1mbLe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Yanıt



Yanıtla

Etiketler
canli, reklam, verme, yayina


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 

(View-All Konuyu görenler: 1
N1mbLe

Gönderme Kuralları
Konu açma yetkiniz yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti ekleme yetkiniz yok
Mesaj düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


knight online item

Knight Online Forum Yasal Uyarı Yazılım
Knight Online Forum

5651 sayılı yasaya göre sitemizdeki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk kullanıcılara aittir. Haklarınızı ihlal ettiğini düşündüğünüz ilgili mesajları aşağıda belirtilen formdan, evraklarınız ile gönderdiğiniz takdirde 48 saat içerisinde ilgili içerik silinecektir. Forum ile ilgili her türlü mesajlarınızı iletişim sayfasından gönderebilirsiniz.

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.