Knight Online Forum

Geri Git   Knight Online Forum > Yaşam ve Eğlence > Sağlık

Sağlık Sağlık hakkında her şey


Osman Müftüoğlu'ndan ömüre ömür katan reçete! Kök hücreleri artırın, yeni iksir 'taurin'

Sağlık hakkında her şey


Etiketli Kullanıcılar

Yeni Konu Oluştur Yanıtla  
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme
Alt 29 Mayıs 2024, 14:33   #1
Training Knight
Crazy kullanıcısının Avatarı

KOF Yaşı: 1 yıl 1 ay
Üye No: 886
Mesajlar: 2,626
Konular: 2576
Rep Gücü: 14
Rep Puanı: 1000
Varsayılan Osman Müftüoğlu'ndan ömüre ömür katan reçete! Kök hücreleri artırın, yeni iksir 'taurin'

Osman Müftüoğlu'ndan ömüre ömür katan reçete! Kök hücreleri artırın, yeni iksir 'taurin'

Osman Müftüoğlu'ndan ömüre ömür katan reçete! Kök hücreleri artırın, yeni iksir 'taurin'

Kök hücreler, vücudun yeniden onarılmasında büyük bir görev üstlenir. Vücudunuzda hasarlı olan doku ve organların iyileşmesinde etkilidir. Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, kök hücreleri güçlendirmek ve sayıca artırmanın vücuda getirilerinden bahsetti. Bu hedefe ulaşmanın en etkili yolu ise oldukça basit.

Kök hücre sayısını artırmak, yaşlanma sürecinin belirtilerini azaltan, vücudu yenileyen ve iyileştiren etkili bir yoldur. Yaşlandıkça azalan hücreleri yenilediğinizde daha sağlıklı bir vücuda sahip olacaksınız. Taurin adındaki aminoasit ise bunun için önemli desteklerden biriymiş. Osman Müftüoğlu, da kök hücreleri yenilemenin en basit yolunu paylaştı.



Vücudu dirençli hale getirmek ve yaşlanma belirtilerini azaltmak için kök hücre sayısını artırmak etkili yollardan biridir. Osman Müftüoğlu, hücreleri artırmada ve yenilemede en basit yolun egzersizden geçtiğini söylüyor. Yapılan son araştırmalar, egzersizin bir faydasını daha ortaya koyuyor.

Müftüoğlu, egzersiz uygulamasının yalnızca yaşlandırıcı kayıpları yavaşlatmadığınız, aynı zamanda kök hücre sayılarını bile artırdığını belirtiyor. Peki bu artış, vücudu nasıl etkiliyor?

Kök hücre sayısının artması, özellikle yaşlanmaya bağlı gelişen kas ve kemik sorunlarını yavaşlatmada etkili oluyor. Düzenli ve etkili egzersiz alışkanlığı kas ve kemiklerin faaliyetini artırır. Kök hücreler, kemik yoğunluğunu artırarak osteoporoz gibi zayıflatıcı durumlara karşı koruma sağlar.

Osman Müftüoğlu, kas ve kemik dokusundaki kök hücrelerin etkinliğini artırdığını bir taraftan doku kaybını önlerken diğer taraftan doku tamiri yaptığını aktardı. Kök hücre sayınızı artırmak istiyorsanız "Sadece aerobik egzersizlerle yetinmemeli, mümkün olduğu ölçüde direnç ve ağırlığa da vakit ayırmalıyız" diye belirtiyor.

Müftüoğlu'nun paylaşımında adı geçen taurin, vücutta doğal olarak bulunan bir amino asittir. Son araştırmalar taurin asidinin fiziksel performansı artırdığını, dayanıklı bir vücut için kullanıldığını doğruluyor. Sporcular ve gençler tarafından uzun yıllardır kullanılan bu asit çeşidinin sağlığı iyileştirme ve ömrü uzatmada etkili olacağı düşünülüyor.

Bunun için yeterince araştırma olmasa da mevcut verilere göre taurin asidinin güçlü etkileri olduğu söyleniyor. Vücudun üretebildiği bu asit, özellikle hayvansal gıdalar sayesinde kazanılıyor. Daha çok et, kümes hayvanı ve deniz ürünü tüketerek taurin üretebilirsiniz.

Düzenli egzersiz demek, taurin üretimi demektir
Müftüoğlu, düzenli egzersizin kök hücreleri artırdığını belirttikten sonra taurin asidinin iyi bir destekleyici olduğunu ifade ediyor. Ayrıca, düzenli egzersiz yapmanın bedeninizde bir çeşit "Kendi taurinini kendin üret" kampanyası başlatabileceğini söylüyor.

KAYNAK: INTERNET HABER

Crazy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Yanıt



Yanıtla

Etiketler
'taurin', artırın, hücreleri, iksir, katan, kök, muftuoglu'ndan, müftüoğlu'ndan, omur, omure, osman, reçete!, yeni, ömür, ömüre


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 

(View-All Konuyu görenler: 1
Crazy

Gönderme Kuralları
Konu açma yetkiniz yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti ekleme yetkiniz yok
Mesaj düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


knight online item

Knight Online Forum Yasal Uyarı Yazılım
Knight Online Forum

5651 sayılı yasaya göre sitemizdeki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk kullanıcılara aittir. Haklarınızı ihlal ettiğini düşündüğünüz ilgili mesajları aşağıda belirtilen formdan, evraklarınız ile gönderdiğiniz takdirde 48 saat içerisinde ilgili içerik silinecektir. Forum ile ilgili her türlü mesajlarınızı iletişim sayfasından gönderebilirsiniz.

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.