Knight Online Forum

Geri Git   Knight Online Forum > Haberler > Magazin Haberleri


Dilan-Engin Polat çifti 'kavga' davasında ifade verdi! Komşular şikayeti çekti...


Etiketli Kullanıcılar

Yeni Konu Oluştur Yanıtla  
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme
Alt 28 Mayıs 2024, 14:43   #1
Training Knight

DeepSilence kullanıcısının Avatarı

KOF Yaşı: 1 yıl 7 ay
Üye No: 14
Mesajlar: 1,150
Konular: 953
Rep Gücü: 168
Rep Puanı: 16598
Varsayılan Dilan-Engin Polat çifti 'kavga' davasında ifade verdi! Komşular şikayeti çekti...

Dilan-Engin Polat çifti 'kavga' davasında ifade verdi! Komşular şikayeti çekti...

Dilan ve Engin Polat çiftinin komşularıyla ettiği kavganın davası başladı. Dilan Polat, hakaret veya tehdit içerikli söz söylemediğini ve kimseye saldırmadığını ifade ederken Engin Polat ise eşini korumak amacıyla karşı tarafa saldırdığını kabul etti. İşte duruşmada yaşananlar...















Çekmeköy'de oturan Dilan ve Engin Polat çifti, tutuklanmadan önce komşularıyla yaşadığı kavga sebebiyle mahkemelik olmuştu. Bu davanın ilk duruşması görüldü.
















Anadolu 35. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya Dilan Polat ve Engin Polat, Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile bağlandı. Duruşmada taraf avukatları hazır bulundu.
"NE DİYECEĞİMİ BİLEMİYORUM"

Duruşmada savunma yapan sanık Dilan Polat, "Avukatlarım orada değil mi? Ne diyeceğimi bilemiyorum. Biz uzlaştık. Kimseyi darp etmedim. Zaten benim bir erkeği darp edebilmem mümkün değil. Hakaret veya tehdit içerikli bir söz söylemedim. Şikayetçi değilim" dedi.


Müştekilerle geçmişten gelen herhangi bir husumetinin olmadığını da sözlerine ekleyen Dilan Polat, "Otopark nedeniyle tartışma yaşadık sadece. Müştekilerin evine girmedim. Zaten kamera görüntülerinde de mevcuttur. Suçlamayı kabul etmiyorum. Beraatımı istiyorum" dedi.
SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Duruşmada savunma yapan Engin Polat, "Metin’in eşime hareketler yaptığını gördüm. Elleriyle eşimin göğsüne vurmak suretiyle hareket yaptığını görünce endişelendim, eşimi korumak amacıyla bir kere gerçekleşmek üzere darp oldu. Videolardan görüldüğü üzere hiçbir şekilde konuşma imkanımız olmadı. Dolayısıyla kendisine hakaret veya tehdit etme olanağım olmadı. Suçlamayı kabul etmiyorum. Beraatimi talep ediyorum" dedi.

Hakimin "Evin içine girdiğin iddia ediliyor" demesi üzerine Engin Polat, "Evin içine girmedim kapının eşiğindeydim" dedi.
KOMŞU ŞİKAYETİNDEN VAZGEÇTİ

Müşteki avukatları, mahkemeye müvekkillerinin şikayetinden vazgeçtiğini bildirerek dosyanın düşürülmesini istedi.
Ara kararını açıklayan mahkeme, sanıkların savunmalarında belirttikleri gibi çocuğun olay gecesi hastaneye götürülüp götürülmediğine ilişkin raporların dosyaya sunulması ve müştekilerin dinlenmesi için duruşmayı 14 Haziran’a erteledi.


MYNET

DeepSilence isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Yanıt



Yanıtla

Etiketler
'kavga', cekti..., cifti, davasinda, davasında, dilan-engin, ifade, komsular, komşular, polat, sikayeti, verdi!, şikayeti


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 

(View-All Konuyu görenler: 1
DeepSilence

Gönderme Kuralları
Konu açma yetkiniz yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti ekleme yetkiniz yok
Mesaj düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


knight online item

Knight Online Forum Yasal Uyarı Yazılım
Knight Online Forum

5651 sayılı yasaya göre sitemizdeki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk kullanıcılara aittir. Haklarınızı ihlal ettiğini düşündüğünüz ilgili mesajları aşağıda belirtilen formdan, evraklarınız ile gönderdiğiniz takdirde 48 saat içerisinde ilgili içerik silinecektir. Forum ile ilgili her türlü mesajlarınızı iletişim sayfasından gönderebilirsiniz.

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.