Knight Online Forum

Geri Git   Knight Online Forum > Yaşam ve Eğlence > KOF CAFE

KOF CAFE Eğlenceli konuların olduğu bölüm


Kırılan Erkeğin Gönlü Nasıl Alınır?

Eğlenceli konuların olduğu bölüm


Etiketli Kullanıcılar

Yeni Konu Oluştur Yanıtla  
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme
Alt 20 Şubat 2024, 09:48   #1
Training Knight
Crazy kullanıcısının Avatarı

KOF Yaşı: 1 yıl 1 ay
Üye No: 886
Mesajlar: 2,626
Konular: 2576
Rep Gücü: 14
Rep Puanı: 1000
Varsayılan Kırılan Erkeğin Gönlü Nasıl Alınır?

Kırılan Erkeğin Gönlü Nasıl Alınır?

Öncelikle kırılan sevgilinizi anlamaya çalışmalısınız. Onun duygularını anlamak için açık ve dürüst bir iletişim kurmalısınız. Ona empati ve anlayışla yaklaşmalısınız.

Eğer bir hata yaptıysanız, pişman olduğunuzu dile getirin ve özür dilemekten çekinmeyin. Özrü kuru kuru dilemeyin, sevdiği ve hoşlandığı küçük bir hediye ile gönlünü almaya çalışın. Özrünüz samimi ve içten olmalı.

İletişim kurmaya önem verin. Neye kırıldığını anlamaya çalışın ve ona zaman tanıyın. Dediğim gibi kuru kuru özür dilemek yerine düzgün bir konuşma hazırlayın, ne kadar pişman olduğunuzdan ve bir daha böyle bir şey yapmayacağınızdan bahsedin. Yapıcı bir konuşma ile özür dileyin. Özür dilerken yanınızda sevdiği tatlıyı ya da küçük bir sürpriz hediye götürmeyi unutmayın.

Gönlünü Almak İçin Erkeğe Söylenecek Sözler Nelerdir?
  1. Benim için çok değerlisin ve seninle olan her anı özlüyorum.
  2. İkimizin de hissettiği şeyleri konuşmak istiyorum, çünkü seninle olan ilişkim benim için çok önemli.
  3. Belki de benim anlamam gereken şeyler var ama seninle daha iyi iletişim kurarak bu süreci birlikte aşabiliriz.
  4. Seninle geçirdiğim zamanlarda hissettiğim mutluluğu sözlerle ifade etmekte zorlanıyorum, ama bilmelisin ki seninle olmak benim için özel.
  5. Hatalarımı fark ediyorum ve seninle daha iyi bir ilişki kurabilmek adına üzerinde çalışmaya hazırım.
  6. Eğer bir hata yaptıysam, gerçekten üzgünüm. Seninle açık bir şekilde konuşmak ve anlaşmaya varmak istiyorum.
  7. Seninle yaşadığımız güzel anları düşündüm ve bunları kaybetmek istemiyorum. Birbirimize daha iyi anlayış göstermek için çaba sarf etmeliyiz.
  8. Seninle olan bağımızı güçlendirmek için elimden geleni yapmak istiyorum. Duygularını paylaşmaktan çekinme, ben buradayım ve seni anlamak istiyorum.

Kırılan Sevgilinin Gönlünü Almak İçin Atılacak Mesajlar


Kırılan sevgiliye mesaj atarken nazik şekilde, yapıcı davranarak, pişman olduğunuzu anlatan samimi bir yazı yazmalısınız. Kırılan sevgilinin gönlünü almak için atılacak mesajlar şunlar:
  1. Duygularımı anlatabilmek için bir mesaj yazmak istedim. Seninle olan ilişkim benim için çok değerli. Yaşadığımız sorunlar beni üzdü ama seni kaybetmek istemem. Konuşmak ve anlamak için bir şans daha verir misin?
  2. Son zamanlarda aramızda sorunlar yaşandı. Ancak, seninle olan anılarımız benim için çok değerli. Eğer mümkünse, birlikte oturup konuşabilir miyiz? Seninle duygularımı paylaşmak istiyorum.
  3. Birbirimizi daha iyi anlamak ve ilişkimizi düzeltmek için bir şans daha verelim.
  4. Belki de söylemek istediklerimi yüz yüze konuşmak daha iyidir, ancak şu an için bunu yapamıyorsak bile, duygularımı sana iletmek istiyorum. Seni kaybetmek istemiyorum ve birlikte çözüm bulabiliriz.
  5. Bu mesajı yazarken gerçekten düşündüm ve fark ettim ki seninle yaşadığımız güzel anları kaybetmek istemiyorum. Belki birlikte oturup konuşabilir, birbirimizi daha iyi anlamaya çalışabiliriz.
  6. Kırıldığının farkındayım, bunu telafi etmek istiyorum. Yaşadığımız zorlukları aşmak ve birbirimize daha fazla anlayış göstermek için seninle konuşmak istiyorum.

Bu tarz mesajlarla güzel giriş yapabilir, pişmanlığınızı dile getirebilirsiniz. Onunla buluştuğunuzda sevdiği bir yemeği ona yapabilirsiniz, ne demişler "erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer" o yüzden güzel bir sürpriz hazırlamayı unutmayın.

Kaynak

Crazy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Yanıt



Yanıtla

Etiketler
alinir, erkegin, gonlu, kirilan, nasil


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 

(View-All Konuyu görenler: 2
Crazy, ERDO

Gönderme Kuralları
Konu açma yetkiniz yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti ekleme yetkiniz yok
Mesaj düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


knight online item

Knight Online Forum Yasal Uyarı Yazılım
Knight Online Forum

5651 sayılı yasaya göre sitemizdeki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk kullanıcılara aittir. Haklarınızı ihlal ettiğini düşündüğünüz ilgili mesajları aşağıda belirtilen formdan, evraklarınız ile gönderdiğiniz takdirde 48 saat içerisinde ilgili içerik silinecektir. Forum ile ilgili her türlü mesajlarınızı iletişim sayfasından gönderebilirsiniz.

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.