Knight Online Forum

Geri Git   Knight Online Forum > Yaşam ve Eğlence > Bunları biliyor musunuz?


Çamaşır Suyu Kokusu Elden Nasıl Çıkar?


Etiketli Kullanıcılar

Yeni Konu Oluştur Yanıtla  
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme
Alt 13 Mart 2024, 13:48   #1
Training Knight
Crazy kullanıcısının Avatarı

KOF Yaşı: 1 yıl 1 ay
Üye No: 886
Mesajlar: 2,626
Konular: 2576
Rep Gücü: 14
Rep Puanı: 1000
Varsayılan Çamaşır Suyu Kokusu Elden Nasıl Çıkar?

Çamaşır Suyu Kokusu Elden Nasıl Çıkar?

Temizlik işlerinin vazgeçilmezlerinden birisi de çamaşır suyudur. Klorak adıyla da bilinen ve mikrop öldürücü özelliğe sahip bu kimyevi madde bir çok maddenin ve yüzeyin temizliğinde kullanılabilmektedir. Fakat renkli maddeleri soldurma özelliği bulunduğundan çamaşır suyunun renkli maddelerle kullanılmaması gerekir. Evdeki temizlik işlerinin önemli kabul edilen bir parçası olan çamaşır suyunun kokusu ise çoğu kişinin pek hoşuna gitmeyen bir özelliktedir. Bilhassa çamaşır suyu ile yapılmış olan temizlikte eldiven kullanılmaması, çamaşır suyu kokusunun ellere sinmesine neden olur. Bu gibi hallerde ellerden buruna her yaklaştığında güzel olmayan çamaşır suyu kokusunun alınmaması için, bazı yöntemler kullanılarak ellerdeki çamaşır suyu kokusundan kurtulmak gerekmektedir.

Eldeki Çamaşır Suyu Kokusu Nasıl Giderilir?
Çamaşır suyu kokusunun hassaten çamaşırlardan çıkartılmasında kullanılan kolonya, diğer seçeneklerin yanında eldeki kokunun çıkartılmasında da kullanılabilmektedir. Özel olarak bol bol limon kolonyası ile elin ovulması çamaşır suyu kokusunun elden çıkartılmasına önemli derecede yardım eder.

Ellere sinmiş olan çamaşır suyu kokusunun giderilmesi için birkaç yöntem bulunur. Bunlardan birisi çamaşır suyu sinmiş olan ellerin taze limon ile ovalanarak temizlenmesidir. Taze limonun yanında limonun suyu ve limon esanslı deterjanlar ve temizlik ürünleri de ellerdeki çamaşır suyu kokusunun giderilmesinde etkili olabilir.

Çamaşır suyu kokusunun elden çıkması içi kullanılacak malzemelerden birisi de sirkedir. Ellerin yine ovularak sirke ile yıkanması nihayetinde da eldeki çamaşır suyu kokusundan kurtulmak mümkün olur.

Crazy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Yanıt



Yanıtla

Etiketler
camasir, cikar, elden, kokusu, nasil, suyu


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 3 (0 üye ve 3 konuk)
 

(View-All Konuyu görenler: 1
Crazy

Gönderme Kuralları
Konu açma yetkiniz yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti ekleme yetkiniz yok
Mesaj düzenleme yetkiniz yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


knight online item

Knight Online Forum Yasal Uyarı Yazılım
Knight Online Forum

5651 sayılı yasaya göre sitemizdeki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk kullanıcılara aittir. Haklarınızı ihlal ettiğini düşündüğünüz ilgili mesajları aşağıda belirtilen formdan, evraklarınız ile gönderdiğiniz takdirde 48 saat içerisinde ilgili içerik silinecektir. Forum ile ilgili her türlü mesajlarınızı iletişim sayfasından gönderebilirsiniz.

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.