Tekil mesaj gösterimi
Alt 30 Ağustos 2024, 12:13   #1
4GuiLty
Master
4GuiLty kullanıcısının Avatarı

KOF Yaşı: 7 ay 27 gün
Üye No: 2439
Cinsiyet: Erkek
Mesajlar: 838
Konular: 572
Rep Gücü: 13
Rep Puanı: 1273
Varsayılan Lexus, sürüş zevkini artırmak adına araçlarını sağlamlaştıracak

Lexus, sürüş zevkini artırmak adına araçlarını sağlamlaştıracak

Rakip modelleri inceleyerek hatalarını iyileştirdiler.



Lexus, Alman rakiplerini yakalamak için önümüzdeki yıllarda daha sportif modeller üretecek. Automotive News'in raporuna göre, aslında Toyota Grubu'nun lüks markası, 2018'den beri rakip otomobillerle karşılaştırmalı bir analiz gerçekleştirerek şasi ve gövde açısından bazı farklılıklar keşfetti.

Her şey, 2018 yılında Japon mühendislerin sedanlarını ve SUV'lerini en çok satan Alman modellerinden bazıları ile karşılaştırarak test sonuçlarını incelemesiyle başladı. testlere tabi tutmasıyla başladı. Fark edilen yapısak farklılıkları telafi etmek için, markanın geliştirme ekibi performansı artırmak amacıyla serideki her modelin ön, arka ve orta bölümlerine destek takviyeleri eklemek üzere çalışmaya başladı.

Lexus, rakiplerinin gövde montajı yöntemlerini incelemeden önce, otomobillerinin yalnızca arka uçlarına yapısal takviyeler eklemeye odaklanmıştı.

Lexus otomotiv performans geliştirme projesi başkanı Toshinori Ito, Automotive News'e şu yorumu yaptı: "Hangi Lexus modelini kullanırsanız kullanın, aynı sürüş keyfini elde etmenizi amaçlıyoruz. Dört gövde pozisyonunu tam olarak anlamamıştık. Şimdi bunları, rakiplerimizden öğrendik ve tüm Lexus modellerine eklemeye karar verdik."

Şirkete göre, şirketin otomobillerinin üretim sürecine ilk iyileştirmeler çoktan getirildi. Örneğin, RZ elektrikli crossover, 2022'de üretime başlamasından bu yana ek ön takviyelerle donatılıyor.

Bu arada, NX hibrit crossover, 2023'te önde ve 2024'te arkada yeni yapısal takviyelerle güncellendi. Şirket, bsu takviyelerin ES sedan ve LM minivan dahil olmak üzere ürün gamındaki tüm otomobillerde uygulanacağını söylüyor.

__________________
"Sen, Sol Yanıma Yerleşmiş,
Faşist Bir Diktatörsün.."
4GuiLty isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Yanıt